JCI is een internationale federatie van 200.000 actieve en betrokken professionals. JCI Volcke Rack, ook wel bekend onder de oude naam Junior Kamer Volcke Rack, is een actieve club van ondernemers en ambitieuze professionals uit de regio Moerdijk. Junior Kamer Volcke Rack is opgericht in 1979 en heeft haar wortels in Willemstad. De kamer is al jarenlang actief en heeft in de afgelopen jaren diverse maatschappelijke bijdragen geleverd.

JCI Volcke Rack is een enthousiaste kamer met twintig leden en aspirant-leden die tussen de 25 en 40 jaar jong zijn en elkaar vaak meerdere keren per maand ontmoeten. Uiteraard in de maandelijkse vaste bijeenkomsten, maar ook bij de diverse activiteiten die JCI Volcke Rack en JCI Nederland organiseren. Activiteiten variërend van gezelligheid tot business, debating en maatschappelijke betrokkenheid. Zie voor meer informatie onze website.

Sinds mei 2015 heeft JCI Volcke Rack de Stichting JCI Merchandise overgenomen. Vol enthousiasme zetten het bestuur, de Raad van Toezicht en alle leden vanuit JCI Volcke Rack zich komende jaren in voor JCI Merchandise. Wij zijn van mening dat JCI Merchandise een one-stop-shop moet zijn, die efficiënt werkt, snel kan leveren en maatwerk mogelijk maakt. Met onze producten kunnen we ondersteuning bieden aan de kamers bij het organiseren van projecten, of bij het promoten van kamers of hun evenementen (denk aan drukwerk, polo’s, prijzen, etc.). Ook zijn we er voor de dagelijkse gang van zaken binnen de kamers, zoals het aanbieden van pinnen voor nieuwe leden en bestuursfuncties, cadeaus met een JCI logo. Ten slotte kunt u ook als individu bij ons terecht voor producten met een JCI logo.

JCI Merchandise Volcke Rack is een stichting zonder winstoogmerk. Met de verkoop van JCI Netherlands artikelen genereert JCI Merchandise inkomsten. Na aftrek van de kosten houdt JCI Merchandise jaarlijks een bedrag over dat gedoneerd wordt aan een goed doel, deze varieert per jaar. Door het plaatsen van een bestelling via onze webshop draagt u bij aan het goede doel! We zijn bij elk CVA en NC in Nederland te vinden, dus kom gerust eens langs onze stand om kennis te maken of neem nu alvast een kijkje in onze webshop!