Wilt u een contact met JCI Merchandise? Voor een snelle en correcte afhandeling vragen wij onderstaand formulier in te vullen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@jcimerchandise.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk, toch binnen 24 uur contact met u op.

Uw bestelling wordt binnen 48 uur verzonden. De levertijd ligt dan tussen de 2 en 4 werkdagen. Bestellingen worden pas verzonden wanneer de betaling is voldaan.

U kunt bij kleine artikelen kiezen uit 2 verschillende opties voor het verzenden van deze artikelen, zie optie 1 of 2. Uw keuze aanvinken bij het afronden van uw bestelling.

Voor kleine en grote pakketten worden de prijzen van PostNL gevolgd. Zie hiervoor optie 2 en 3. De keuze hierin wordt bepaald aan de hand van het formaat en het gewicht van het pakket. 


Optie 1: verzending kleine artikelen (enveloppe) = geen track/trace code, risico voor uzelf: € 1,-

Optie 2: verzending kleine pakketten (tot 10 kilo) = standaard met track/trace code, risico voor JCI Merchandise: € 6,95

Optie 3: verzending grote/zwaardere verpakkingen (boven 10 kilo) = standaard met track/ trace code, risico voor JCI Merchandise: € 12,95


Zover het mogelijk is, verzenden wij een bestelling met meerdere artikelen in één verpakking.  

Bovenstaande bedragen zijn voor afleveradressen in Nederland en worden niet aangetekend verstuurd.


Met welke methoden kan ik betalen bij JCI Merchandise?

JCI Merchandise werkt voor de verwerking van de bestellingen samen met een lokale partner genaamd De 11e Druk | NCS Repro. Zij zullen uw bestelling in behandeling nemen. Betaling geschiet via IDEAL internetbankieren.


U kunt bij JCI Merchandise op 2 verschillende manieren betalen:

IDEAL | u ontvangt bij het accorderen van uw bestelling direct een IDEAL betalingsverzoek. Zodra de betalingsbevestiging hiervan bij ons binnen is, wordt uw bestelling verpakt en verstuurd.

Op rekening | u ontvangt van ons een factuur. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden. Zodra de betaling binnen is, wordt de bestelling verstuurd.

Wilt u uw artikel retourneren, neem dan eerst contact op met JCI Merchandise.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat JCI Merchandise niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een track/trace code en bewaar deze goed.


U kunt onbeschadigde artikelen retourneren indien:

  • U het artikel retourneert binnen de zichttermijn van 30 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
  • Het artikel in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking is.
  • U de pakbon of de factuur meestuurt in de verpakking.

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij ontvangst in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u zo spoedig mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u in de documentatie van het product.


Ja dat kan! Kijk op de productpagina’s van de artikelen die gepersonaliseerd kunnen worden met jullie Kamernaam of de naam van een event. Indien het gewenste artikel er niet bij staat en jullie hebben zelf een idee, vul dan het contactformulier in om jullie idee/wens met ons te bespreken. We nemen dan zo spoedig mogelijk toch binnen 24 uur contact met u op. Vragen kan je stellen door onderstaand formulier in te vullen.

Uiteraard is het ook mogelijk uw vraag te mailen naar info@jcimerchandise.nl.

Bent u niet tevreden over een artikel of over onze service? Wij horen het uiteraard graag! U kunt hiervoor het contactformulier invullen. Klik hier om naar de contactpagina te gaan te gaan.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw klacht te mailen naar info@jcimerchandise.nl.

Zodra uw klacht bij ons is binnengekomen, ontvangt u binnen vijf werkdagen telefonisch of via de e-mail een reactie.

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem dan hier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Stel uw vraag